Börjar:
Slutar:
Plats:
Håll Nollans kansli, Konferensrum Slottet, Drottninggatan 33, Stockholm
Kostnad:
Kostnadsfritt

Utbildningen syftar till att ge användaren ett ramverk för vad arbetet och ansvaret som byggherre innebär, med fokus på byggherrens möjlighet att skapa goda förutsättningar för en säker arbetsmiljö genom delaktighet och engagemang.

Den 6 maj bjuder vi in dig som byggherre till ett målgruppstest då projektgruppen presenterar utbildningen och där du som deltagare har möjlighet att ge din input på innehåll och upplägg. Utbildningen är tänkt att innehålla både teoretiska och praktiska moment beskrivna i Håll Nollans gemensamma branschstandard för Byggherrar, samt övningar utifrån case för erfarenhetsutbyte och diskussioner av tillämpning i praktiken.

Är du byggherre och i rollen som exempelvis projektledare eller projektchef välkomnar vi dig att anmäla dig!

Vi behöver din anmälan senast 29 april.

ANMÄLAN

Senast uppdaterad