Börjar:
Slutar:
Plats:
C2 Vertical Safety, Börjegatan 78, Uppsala
Kostnad:
Kostnadsfritt för Håll Nollans medlemmar

Föreläsningen ger dig ökad kunskap och förståelse för vad man ska göra för att arbeta säkert på höjd samt vilka krav som finns. Dessutom får du kunskap i de risker och säkerhetsåtgärder man ska tänka på vid användning av Personlig fallskydds utrustning. Du får även en uppdaterad information om ansvarsfrågorna.

Målgrupp

Föreläsning vänder sig till dig som helt eller delvis är ansvarig för planering och genomförande av arbeten på höjd, men även till dig som är projekt- eller byggledare, underhållsansvarig, arbetsmiljöansvarig, skyddsombud eller inköpsansvarig med mera.

Program

  • Inledning – Ulrika Dolietis, Håll Nollan
  • Föreläsning - C2 Vertical Safety
  • Fika & nätverkande
  • Fortsättning föreläsning - C2 Vertical Safety
  • Information om Håll Nollans arbetsmiljöguide
  • Praktisk räddning - C2 Vertical Safety
  • Avslut

Vi behöver din anmälan senast 15 maj.

Varmt välkommen!

ANMÄLAN

Senast uppdaterad