Börjar:
Slutar:
Plats:
Swedish taste, Sankt Eriksgatan 46D, Stockholm (T-bana Fridhemsplan)
Kostnad:
Kostnadsfritt för Håll Nollans medlemmar

Om vi ska minska antalet allvarliga olyckor så behöver vi lära oss hur vi bättre identifierar och åtgärdar de bakomliggande orsakerna. Varför händer detta? Hur kan vi förhindra att det händer igen? Det är enklast att identifiera de direkta orsakerna och åtgärda dessa, men bristerna är ju även organisatoriska.

Det här seminariet ger dig ökad kunskap och förståelse för hur man arbetar med djuputredningar av allvarliga olyckor och tillbud. Hur organiserar man arbetet? Vad behöver vara på plats i och vilken kompetens behövs? Hur gör man en utredningarna som präglas av ett MTO-perspektiv, där människa, teknik och organisation ses i ett sammanhang?

Målgrupp

Föreläsning vänder sig till dig som är chef, arbetsmiljöansvarig, KMA-samordnare, verksamhetsutvecklare och skyddsombud.

Föreläsare

Håkan Skotte och Johan Nordin (Skanska), Sara Svensson (MTO Säkerhet) Lars-Gunnar Larsson (NCC) Christian Jacobsson (Ellevio) samt Urban Alm (PEAB)

Vi behöver din anmälan senast 22 oktober.

Varmt välkommen!

ANMÄLAN

Senast uppdaterad