Börjar:
Slutar:
Plats:
Kapellvägen 4, Sollentuna
Kostnad:
Kostnadsfritt

Projekt: Märtas Berså
Värd: Bonava

Den 14 maj är det dags för vårt gemensamma säkerhetsbesök. Säkerhetsbesöken är ett unikt tillfälle att dela erfarenheter om arbetsmiljö på plats på våra medlemmars byggen.

Ett säkerhetsbesök går till så att medlemmars VD:ar eller annan representant från företagets ledningsgrupp, besöker medlemmarnas byggarbetsplatser och får en guidad rundvisning på bygget med arbetsmiljö i fokus. Som chef får du möjlighet att utvecklas genom att föra dialog med andra medlemmars chefer samt de som dagligen utsätts för farorna; hantverkarna och skyddsombuden. Projektorganisationen får i sin tur möjlighet att visa upp och berätta om sitt projekt samt de utmaningar som finns.

Inom Håll Nollan så försöker vi lära av varandra och en del av lärandet sker via våra gemensamma säkerhetsbesök. Så missa inte tillfället att samla erfarenheter mellan bolagen och visa att arbetsmiljö och säkerhet är något vi medlemmar i Håll Nollan aldrig konkurrerar med.

OBS! Inbjudan gäller endast för chefsrepresentant hos våra medlemmar. Med chefsrepresentant menas den som företaget har valt ut och som representerar företagets ledning.

Inför säkerhetsbesöket vill vi gärna att du läser på hur ett säkerhetsbesök går till. Du hittar all information under rubriken: > Information om säkerhetsbesök

Vi behöver din anmälan senast 7 maj. Antal platser är begränsade.

Varmt välkommen!

Publicerad
Senast uppdaterad