Börjar:
Slutar:
Plats:
Digital via Teams

Vår övertygelse är att vi tillsammans kan lära av varandra, förändra kulturen, utbilda, utmana, och väcka opinion för noll olyckor i byggbranschen. För att lyckas spelar kommunikation en oerhört viktig roll. Därför bjuder vi in till en digital träff för kommunikatörer.

Vi kommer att uppdatera programmet närmare datumet. Temat för träffen är "Kommunikation i oroliga tider" och vi diskuterar hur kommunikationen kring arbetsmiljön får en ny dimension i samband med pandemin. Vi kommer få ta del av branschkollegor som berättar hur de har gjort samt även lyssna till de senaste nyheterna inom kommunikation.

INNEHÅLL

  • Uppdateras närmare datumet

MÅLGRUPP

Kommunikatörsträffen vänder sig till kommunikationsansvariga, marknadschefer, kommunikatörer och pressansvariga på Håll Nollans medlemsföretag.

Anmäl dig idag!

Separat teamslänk skickas ut någon vecka innan.

Publicerad
Senast uppdaterad