Börjar:
Slutar:
Plats:
Digitalt via Teams

Den 21 september genomför Håll Nollan, för andra året i rad, en gränsöverskridande manifestation för visionen om noll arbetsolyckor i byggbranschen. Under 15-20 minuter uppmärksammar medlemsföretagen den viktigaste frågan för oss i byggbranschen. Att alla ska komma hem oskadda efter en arbetsdag.

Tillsammans skapar vi en säkrare byggbransch!

Läs mer om Håll Nollans säkerhetspush

Riktad information till dig som samordnare

Håll Nollans säkerhetspush är en manifestation vars syfte är att visa hur samarbete och erfarenhetsutbyte bidrar till visionen om noll arbetsplatsolyckor i byggbranschen. Därför önskar Håll Nollan att flera aktörer på projektplatsen bjuds in till att leda säkerhetspushen på plats. I det här mötet får du, som är utsedd samordnare av planeringen, mer riktad information och stödmaterial för att underlätta inför den kommande manifestationen.

Upplägg

  • Kort info om säkerhetspushen
  • Information om stödmaterial
  • Uppföljning på hur arbetet går i organisationerna
  • Tid för frågor och erfarenhetsutbyte

Hur deltar jag?

Har du inte redan anmält dig till detta tillfälle kan du anmäla dig via länken nedan.

Varmt välkommen!

Publicerad
Senast uppdaterad