Börjar:
Slutar:
Plats:
Digitalt via teams

Vi har bjudit in Håll Nollans medlemsleverantörer till att hålla presentationer om hur deras produkter och/eller tjänster kan bidra till att minska olyckor och ohälsa.

Layher AB arbetar med ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare och ingår i en koncern med verksamhet i flera länder. Inför webbinariet har de, med fokus på säkerhet, tittat på vilka produkter och metoder som användas i andra länder men inte i Sverige. De har identifierat flera system som nästan aldrig ses i Sverige men är vanliga i andra länder. Under webbinariet kommer de att analysera detta och prata om skillnader i kultur, tradition och regelverk mellan länderna.

Webbinariet hålls av Per Hammar, Teknisk chef på Layher AB.

FÖR VEM?

Alla som är intresserade av att ta del av hur användning av ställningssystem skiljer sig mellan länder och vill ha mer information om Layher är välkomna att delta!

Publicerad
Senast uppdaterad