Börjar:
Slutar:
Plats:
Digitalt via teams

Välkommen den 4 oktober 2021

Som medlem i föreningen Samverkan för noll olyckor i byggbranschen är du inbjuden att delta i årets stämma då du får information om vårt gemensamma arbete hittills, året som gått, och det kommande arbetet framöver. I samband med stämman hålls ett webbinarium av Jakob Thomasen, tidigare vd på Maersk Oils. Det kommer delvis att handla om Maersks och Jakobs resa mot en säker arbetsmiljö, men han kommer även att reflektera över vad han ser att bygg- och anläggningsbranschen kan göra för att öka säkerheten. Anmälan och mer information till aktiviteten hittar du här.

Stämman kommer att hållas digitalt.

Program

  • 16.30 - 17.15 Föreningsstämma för samtliga medlemmar med information från året som gått

Anmäl dig via formuläret så kommer du att få en bekräftelse inom kort. Länk till mötet stämman håll i kommer att skickas via e-post närmare årsstämman.

Varmt välkommen!

Publicerad
Senast uppdaterad