På grund av det allvarliga läget med coronaviruset och regeringens beslut att förbjuda större allmänna tillställningar, fattades beslutet att presentera årets arbetsmiljöpris den 31 mars på byggindustrin.se och Håll Nollans webbplats.

Det blev team Ångström, NCC och Akademiska Hus i projektet Uppsala Universitets utbyggnad, som tog hem Håll Nollans arbetsmiljöpris 2020!

"Jag och juryn är imponerade av hur team Ångström har lyckats att skapa motivation och engagemang kring arbetsmiljöarbetet. Extra roligt är att de tagit fram en modell som ser till att produktionens erfarenhet tas till vara för att få en säkrare projektering. Ett arbete som har gett synliga resultat, inte bara när det gäller att förebygga olyckor, utan också när det gäller trivsel, rimlig arbetsbelastning och att skapa en arbetsplats att vara stolt över."

Ulrika Dolietis, VD, Håll Nollan

> LÄS PRESSMEDDELANDET

> LÄS INTERVJUERNA MED ÅRETS FINALISTER

Den 12 maj har vi ett inplanerat seminarium med samtliga finalister till Håll Nollans arbetsmiljöpris. Vi hoppas att kunna hålla detta seminarium men följer noga utvecklingen och meddelar löpande om annat gäller.

Läs mer om priset, nominerade och ansökningsprocessen