Känner du till ett team som har gjort skillnad när det gäller arbetsmiljö och säkerhet? Ta chansen och nominera till Håll Nollans arbetsmiljöpris 2021.

Priset uppmärksammar team som har gjort skillnad gällande de absolut viktigaste frågorna för oss som jobbar i bygg- och fastighetsbranschen – att alla ska komma hem friska och oskadda från våra arbetsplatser. Men skynda dig - senast den 20 november behöver vi ha in din nominering.

VILKA FÅR NOMINERAS?
Samtliga företag och team som har sin verksamhet i byggprocessen som byggherrar, projekteringsledare, projektörer, entreprenörer, inköpare etc. får nomineras. Man behöver inte vara medlem i Håll Nollan. De företag som har verksamhet i flera länder får endast nominera från sin svenska verksamhet.

VAD RÄKNAS SOM ETT TEAM?
Priset vänder sig till ett team som genom sitt engagemang, samverkan och driv främjat säkerheten inom byggbranschen. Teamet kan arbeta i produktionen, i skedena som föregår produktionen eller en kombination av dessa. Med team menar vi den grupp som initierat, drivit och skapat förutsättning för att kunna driva igenom förbättringen.

Nedan beskrivs några exempel på team:

  • En projektorganisation eller en del av ett projektteam
  • Ett projekteringsteam eller inköpsteam
  • Ett team från olika företag i byggprocessen
  • En enhet, exempelvis en mindre avdelning

Läs mer om priset och ansökningsprocessen

NOMINERA HÄR

Nominera

* Läs mer under Håll Nollans integritetspolicy.

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.