Börjar:
Slutar:
Plats:
Stockholm, Ljusgården Drottninggatan 33 + Digitalt (Teams)

Ögonen ska vi se till att vara rädda om, både vad gäller att välja lämpligt ögonskydd, men även rätt ögonskölj om olyckan väl är framme. Rätt val, tillräcklig mängd och placering av ögonskölj är viktiga delar i att rädda ögonen på bästa sätt.

Det kommer att serveras frukost från 08:00 sen sätter föreläsningen igång vid 08:30. Från 09.30-10:00 finns det möjlighet att ställa frågor och ta del av produktsortimentet samt ha dialog med kunniga personer från Skydda och Cederroth. För dig som har möjlighet rekommenderar vi fysiskt deltagande under detta event!

För dig som deltar digitalt börjar eventet klockan 08.30, se till att ansluta en stund innan så du säkert är på plats när vi drar igång.

FÖR VEM?

Seminariet riktar sig till alla som arbetar i verksamheter där det finns risk för ögonskador och som vill ha ökad kunskap och kännedom om riskerna, vilka krav som ställs och lösningar som finns, samt vad man kan göra om något händer.

PLATS

Stockholm, Ljusgården på Drottninggatan 33

Publicerad
Senast uppdaterad