Datum:
Plats:
Swedish taste studio, Sankt Eriksgatan 46D, Stockholm T-bana Fridhemsplan

Allt vi gör kommunicerar. Och sällan är kommunikation så viktigt som när det gäller människors liv och hälsa. Håll Nollan och dess medlemmar arbetar för att alla ska komma hem oskadda efter en arbetsdag. Genom att dela kunskap och goda exempel kan vi inspirera och utveckla en hel bransch. I det arbetet har våra medlemmars kommunikatörer, press och informationsansvariga en viktig roll för att sprida det arbete som görs - och göra skillnaden som förändrar.

Den 23 oktober bjöd Håll Nollan in till en frukost för kommunikatörer där vi fick möjlighet att nätverka, inspireras och ta del av Håll Nollans arbete nu och framåt. Frukosten avslutades med en gemensam workshop med temat film och hur vi kan sprida vårt gemensamma budskap. Ulrika Dolietis, VD och Jenny Lindström, kommunikatör, Håll Nollan, var värdar för frukosten och presenterade Håll Nollans arbete och kommunikations kanaler samt visade exempel från medlemmarnas kommunikationsarbete. Seminariet livesändes även och finns nu tillgängligt på vår Facebook sida.

Stort tack alla deltagare för att ni delar med er av er kunskap och klokskap hur vi kan jobba för att alla ska komma hem oskadda efter en arbetsdag. Tillsammans skapar vi en säkrare byggbransch!

Här kan du ladda ner presentationerna från seminariet

Publicerad
Senast uppdaterad