Datum:
Plats:
Digitalt via Teams

Vår övertygelse är att vi tillsammans kan lära av varandra, förändra kulturen, utbilda, utmana, och väcka opinion för noll olyckor i bygg- och anläggningsbranschen. För att lyckas spelar kommunikation en oerhört viktig roll. Därför bjuder vi in till en digital träff för kommunikatörer där vi kan nätverka med varandra och dela med oss av våra erfarenheter.

TEMA

Säkerheten illustrerad i vår kommunikation: Upplevelsen är att många av oss stöter på utmaningar när det gäller att illustrera säkra arbetsmiljöer i vår kommunikation - i bilder och filmer. På första träffen på detta tema lyfte vi svårigheter och utmaningar i att få till bilder och filmer och vi pratade om förhållande kommunikatör/Fotograf och vad som är viktigt att tänka på vid fotograferingar och filminspelningar, både vad gäller personlig säkerhetsutrustning och säkerhet på arbetsplatser.

Under den här nätverksträffen fortsätter vi på samma tema och har du något dilemma kopplat till det som du skulle vilja lyfta får du gärna höra av dig till Håll Nollans kommunikatör, Hanna:

hanna.agermo@hallnollan.se

MÅLGRUPP

Kommunikatörsträffen vänder sig till kommunikationsansvariga, marknadschefer, kommunikatörer, pressansvariga och andra som arbetar med kommunikation på Håll Nollans medlemsföretag.

Anmäl dig idag!

Separat teamslänk skickas ut dagen innan träffen.

Publicerad
Senast uppdaterad