Datum:
Plats:
Digitalt via Teams

Vasakronan är beställare av den stora ROT-renoveringen av Sergelgatan som pågått sedan 2019. Projektet omfattar cirka 42 000 kvadratmeter som omvandlas till moderna butiks-, restaurang- och kontorslokaler med ett färdigställande till hösten 2022. Samtidigt ska befintliga hyresgäster vara kvar i fastigheten under renoveringen och inte störas.

I det här webbinariet kommer vi få höra om hur det är att arbeta med ett komplext projekt i den här storleken, vara en närvarande byggherre under produktion, samt vilka krav ett sådant här projekt ställer på arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet. Det här är ett projekt som inte bara påverkar själva byggarbetsplatsen i sig utan också tredjeman, som i detta fall innefattar såväl fastighetens hyresgäster som tunnelbaneresenärer och förbipasserande på Sveavägen, Sergelgatan och Hötorget.

FÖR VEM?
Alla som vill inspireras av hur andra arbetar med arbetsmiljöfrågor i sina projekt och få idéer kring vad man konkret kan göra i sin roll. Vi tror att du som intresseras av detta är exempelvis någon som upphandlar entreprenörer, är projekt- eller byggledare, projektchef, platschef, arbetsmiljöchef, KMA-samordnare eller skyddsombud.

FÖRELÄSARE

  • Teamet bakom Projekt Sergelgatan

KOSTNAD Kostnadsfritt för Håll Nollans medlemmar. Hör av dig till kansli@hallnollan.seom du inte är medlem men är intresserad av att delta.

Varmt välkommen!

Publicerad
Senast uppdaterad