BFAB (Bygg- och fastighetssektorns fortbildningsinstitut AB) är den största leverantören av fortbildning till sektorn och ägs av STF Ingenjörsutbildning. BFAB erbjuder öppna och företagsanpassade utbildningar för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen.

Wästbygg Gruppen är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsföretag och utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och logistikanläggningar. Wästbygg grundades 1981 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Borås och Varberg och vårt koncernbolag Logistic Contractor finns även i Norge och Danmark.

Vi är glada över att BFAB och Wästbygg Gruppen har tagit beslutet att bli en del av att göra byggbranschen säkrare och hälsar dem varmt välkomna till Håll Nollan.

Publicerad
Senast uppdaterad