Ramirent levererar uthyrningslösningar för byggindustrin samt övrig industri samt offentlig sektor och finns över hela landet. Säkerhet är ett väldigt högt prioriterat område för Ramirent, både i det interna arbetet och i kundleveransen.

– Vår styrka är att våra innovationer utgår från vad vår personal eller våra uppdragsgivare ser för problem ute i verksamheten. Det kan vara att byggarbetare klämmer sina fingrar när de monterar väg barriärer eller att fallskyddssystemen är för tunga och krångliga att montera vilket leder till att de inte används. Det gör att vårt egna innovationsteam kan ta fram lösningar som svarar på reella problem, berättar Jonas Söderkvist, vd på Ramirent.

Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i Sverige. Layer ingår i den familjeägda Layherkoncernen som har säljbolag i 38 länder och över 1 500 anställda. Layher bygger stabila ställningar, även på höga höjder och det är av största vikt att de som arbetar på ställningen får en säker arbetsplats

Vi hälsar Ramirent och Layher varmt välkomna till Håll Nollan och en del i arbetet för en säkrare byggbransch!

Publicerad
Senast uppdaterad