Arbetsmiljö och säkerhet är något vi medlemmar i Håll Nollan aldrig konkurrerar med, utan vi vill tvärtom lära av varandra - en del av lärandet sker via våra gemensamma säkerhetsbesök.

Tisdagen den 16 oktober samlades VD representanter från Håll Nollans medlemsföretag på Sollentuna sjukhus för en eftermiddag då fokus låg på arbetsmiljö och säkerhet. Värd för besöket var Locum och huvudentreprenör var PEAB som bjöd på en guidad rundvisning på bygget, samt utbyte av erfarenheter och intressanta diskussioner. Syftet med arbetsplatsbesöken är att skapa dialog med andra medlemmars chefer, projekt och produktionsledningen samt de som dagligen utsätts för farorna – hantverkarna och skyddsombuden.

Deltagare var bland andra Peab, Sisab, Bravida, Svensk Byggtjänst och Ramirent.

Vi tackar Locum och Peab samt alla deltagare för en inspirerande dag!

Publicerad
Senast uppdaterad