När jag skriver till dig börjar sensommarvärmen ge vika för lite kyligare vindar och jag har precis lagt sista handen vid vår medlemsförenings årsredovisning. Tänk att det redan gått ett år sedan sist. Det innebär möjlighet till reflektion. Det har gått svindlande fort och samtidigt alldeles för långsamt. Men när jag bläddrar igenom de 19 sidorna slås jag av hur mycket det faktiskt är möjligt att genomföra – och det bygger på det fantastiska engagemang ni medlemmar bidrar med.

Under året har bland annat entreprenörer och byggherrar enats om tydliga regler och riktlinjer hur man jobbar säkert genom våra gemensamma arbetssätt. Vi har lanserat en helt ny utbildning för att stärka byggherrens roll för en säker arbetsmiljö samt skapat ett helt nytt arbetsmiljöpris. Det är bara en liten del av vi tillsammans har åstadkommit. Vill du läsa om fler av våra initiativ så kan du ladda ner årsredovisningen här. Läs och känn dig stolt över att du med ditt företags medlemskap gör skillnad.

Jag vill avsluta det här verksamhetsåret med ett stort tack till dig och var och en av er medlemmar för detta år. Utan er så skulle Håll Nollan inte existera. Men än är vi inte nöjda. Här på vår webbsida och i vårt medlemsbrev kan du läsa mer om kommande aktiviteter och vägen framåt.

Det är tillsammans vi skapar vi en säkrare byggbransch.

Hälsningar,
Ulrika

Publicerad
Senast uppdaterad