Strängbetong ny medlem i Håll Nollan.

Strängbetong är säkerheten högst upp på agendan. Här arbetar man genom att jobba förebyggande med att identifiera risker, föreslå och genomföra förändringar och uppföljning för att nå visionen att utveckla en kultur med noll olyckor.

Varje projekt har en sammanhållen Säkerhetsplan vilket ger ett ökat säkerhetsfokus i projektet, säkerställa ansvarsfördelning och överlämningar mellan projektskedena.

Varje år har har Strängbetong en gemensam Säkerhetsvecka där målsättningen är att öka medvetandet kring säkerhet inom Consolis Strängbetongs alla delar, hela vägen från Affär, Projektledning, Konstruktion, Produktion och Montage.

Vi hälsar Strängbetong varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Strängbetongs webbplats
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad