JM ny medlem i Håll Nollan

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. JM arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

För företagsledningen på JM är arbetsmiljöfrågan högt prioriterad och JMs mål är helt skadefria arbetsplatser där alla medarbetare, såväl som underentreprenörer, känner sig trygga. Arbetsmiljö sätts i första rummet och principen är att om ett arbete inte kan utföras säkert så ska det inte utföras alls. JM ska också i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Vi hälsar JM varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på JMs webbplats
> Se samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad