AddMobile, en av Sveriges ledande utvecklare av digitala system för den uppkopplade byggarbetsplatsen, har gått med i Håll Nollan.

AddMobiles kunder finns framförallt i bygg- och anläggningsbranschen och bolaget erbjuder egenutvecklade och kundanpassade digitala lösningar som underlättar administration samt ökar kontrollen och säkerheten på byggarbetsplatser runt om i Sverige.

- Då de flesta av våra kunder är verksamma i byggbranschen och arbetsplatsolyckor tyvärr är en del av vardagen, känns det både viktigt och relevant för AddMobile att engagera sig och stötta Håll Nollan. Vi hoppas att AddMobile kan bidra till en positiv utveckling genom att erbjuda kompetens inom IT och digitalisering som en väg fram för att eliminera arbetsplatsolyckorna, säger Lars Kandefelt, VD på AddMobile.

Vi hälsar AddMobile varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på AddMobiles hemsida
> Se samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad