Betonmast, en av Norges största byggentreprenörer, har gått med i Håll Nollan. Betonmast har funnits i Sverige sedan 2014 och har fem lokala svenska verksamheter: Betonmast Anläggning, Göteborg, Malmö, Stockholm och Mälardalen.

Säkerhet är en hjärtefråga för Betonmast. Ansvaret gäller både internt inom hela koncernen och externt i de områden där de har verksamhet. Hälsa, miljö och säkerhet (HMS) är grundläggande i alla arbetsprocesser, från planeringsstarten, genom hela driftperioden och som en del av projektutvärderingen efter avslutade projekt. Betonmast har egna HMS-ansvariga i varje projekt och arbetar med att involvera medarbetarna på alla nivåer i arbetet för att skapa en förståelse för att HMS inte bara är chefens ansvar utan en skyldighet som alla medarbetare har.

Genom att gå med i Håll Nollan stärker de sin vision om att alla ska komma tryggt hem från sina byggarbetsplatser.

Vi hälsar Betonmast varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Betonmast hemsida
> Se samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad