- Vi är väldigt glada och stolta över att vinna ett sådant här viktig pris, dessutom som relativt ny förening. Det visar att vi genom kraften av medlemmarnas engagemang kan skapa förändring och vägar framåt för att tillsammans skapa säkra och trygga arbetsplatser, säger Ulrika Dolietis, VD Håll Nollan.

Motivering till vinsten lyder: ”När branschen backar hem tillsammans kan nollan hållas".

"I olika grupper tar medlemsföretagen fram gemensamma arbetssätt för byggbranschen. En enhetlig standard bidrar till igenkänningsfaktor för alla underentreprenörer som kommer till de olika arbetsplatserna. Mindre företag som inte har samma möjlighet att skapa rutiner får hjälp med hur de ska arbeta…Håll Nollans VD, Ulrika Dolietis har en grundmurade tilltro till branschens och människors förmåga att bidra på ett prestigelöst sätt för allas bästa”

Övriga nominerade till priset var: Karin Wadén, Betongindustri, Fredrik Löfstrand, JM och Arbetsmiljöverket.

Priset är sponsrat av Svensk Betong och i juryn sitter; Jan Lagerstedt, Contiga, Karin Larsson, JM, Jenny Sander, Cementa och Kathrine Larsson Andrén, Veidekke Entreprenad.

Läs mer om priset: www.betong.se

Publicerad
Senast uppdaterad