Züblin är är experter på infrastruktur och djupgrundläggning och har kontor i Stockholm, Uppsala och Sundsvall.

Züblins mål är att helt förebygga olyckor och arbetsrelaterad frånvaro och de arbetar aktivt för att säkra en trygg arbetsplats. Deras slogan ”Teams work” handlar om att samarbete och lagarbete som är en viktig hörnsten i deras verksamhet. Det innebär ett nära samarbete med beställare och att de ser projektet som någonting som byggs upp gemensamt som partners.

”Styrkan med att vara med i Håll Nollan är att få dela erfarenheter kring arbetsmiljö med andra företag och organisationer. Vi kan hämta tips och idéer och också inspirera andra när vi gör någonting extra bra”, säger Lars Hellström, KMA-chef på Züblin Scandinavia.

Vi hälsar Züblin varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Züblins webbsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad