Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som kommunikationsansvarig har du ett ansvar för att aktivt driva kommunikationsarbetet inom Håll Nollan, med utgångspunkt från Håll Nollans kommunikationsstrategi och plan. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, allt från att hålla ihop kommunikationsarbetet till att själv ta fram diverse kommunikationsmaterial. Du kommer också att skriva texter till webb, medlemsbrev och annat material. Nedan beskrivs rollen:

  • Hålla Håll Nollans kommunikationsplan uppdaterad
  • Ansvara för den grafiska profilen
  • Ansvara för Håll Nollans webbplats (Hålla webbplatsen aktuell, initiera uppdateringar)
  • Ta fram kommunikationsmaterial (Vid lansering av arbetssätt, inför och i samband med Håll Nollans arbetsmiljöpris, gemensamma chefsbesök)
  • Se till att vi är synliga på sociala medier.
  • Arrangera seminarier och event
  • Stödja projektledare när utvecklingsprojekt ska ta fram sin egen ”mini kommunikationsplan”.
  • Medlemsbrev
  • Pressmeddelanden och kontakter med media
  • Hålla i och utveckla samarbetet med medlemsföretagens kommunikatörer och bistå dem med information om Håll Nollans arbete

Du kommer arbeta i nära samarbete med VD:n och projektledaren för våra utvecklingsprojekt.

Som Kommunikationsansvarig rapporterar du direkt till Håll Nollans Vd, och arbetar i vardagen tillsammans med henne och en projektledare. Du kommer kunna använda grundarnas kommunikationsansvariga för att fånga upp medlemmarnas behov eller få återkoppling vid behov.

Arbetsplatsen finns centralt i Stockholm

Vem är du?

Det viktigaste för oss är att du brinner för kommunikation, är målinriktad och drivande och du får saker att hända och att du har en bred, snarare än en djup kunskap om en liten organisations kommunikationsbehov. Gärna en akademisk utbildning i ämnet eller motsvarande erfarenheter. Det är också starkt meriterande om du själv har kunskap om de olika digitala verktyg som används inom kommunikation. Skulle du dessutom ha kunskaper inom grafisk design, så blir vi lyriska.

Som kommunikationsansvarig är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och ditt arbetssätt är samarbetsinriktat och präglas av god struktur och leveransförmåga.

Tjänsten är ett konsultuppdrag.

Vi behöver dig så snart som möjligt och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan och CV senast den 14/2 till kansli@hallnollan.se Skriv Ansökan kommunikationsansvarig i ämnesraden

Har du frågor om uppdraget, så är du välkommen att kontakta Jenny Lindström, kommunikatör, Håll Nollan på telefon 070-717 75 72

Läs mer om oss och vårt arbete för en säkrare byggbransch på www.hallnollan.se .

Om Håll Nollan

Alla ska komma hem oskadda efter en arbetsdag, en vision som delas av Håll Nollans drygt 70 medlemmar i bygg- och fastighetsbranschen. Initiativet startades 2017 av föreningen Samverkan för noll olyckor i byggbranschen med ambitionen att engagera hela kedjan i ett byggprojekt. Genom att lära av varandra förändrar vi kulturer, ställer hårdare krav, utbildar och väcker opinion för noll olyckor i byggbranschen.

Publicerad
Senast uppdaterad