På grund av det nya allvarliga läget med coronaviruset och regeringens beslut att förbjuda större allmänna tillställningar har vi för att garantera hälsa och trygghet för våra nominerade, prisutdelare och jury, fattat det tråkiga beslutet att inte dela ut Håll Nollans arbetsmiljöpris 2020 på Aktuell Hållbarhets Byggforum den 31 mars 2020 som planerat. Vi är förstås ledsna över att behöva lämna detta besked men med den situation som råder känns detta som rätt beslut.

Vinnaren av Håll Nollans arbetsmiljöpris 2020 kommer istället att presenteras på https://byggindustrin.se den 31 mars. Detta gäller även priserna för Årets Bygge samt Jämställdhetspriset som skulle ha delats ut på samma event.

Den 12 maj har vi ett inplanerat seminarium med samtliga finalister till Håll Nollans arbetsmiljöpris. Vi hoppas att kunna hålla detta seminarium men följer noga utvecklingen och meddelar löpande om annat gäller.

Om ni har köpt biljetter till evenemanget för prisutdelningen kommer detta att återbetalas. Mer information om detta kommer att skickas ut av arrangörerna.

Vi följer utvecklingen noga och skickar löpande information gällande våra övriga seminarier och möten men har du några frågor eller funderingar just nu, tveka inte att kontakta oss på kansli@hallnollan.se

Publicerad
Senast uppdaterad