Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med 26 000 bostäder och 3 500 lokaler i storstadsregionerna. Bolaget hyr ut lägenheter och lokaler, utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanken i fokus.

- Att arbeta med säkerhet för våra anställda är, och har alltid varit, prioriterat i hela Stenakoncernen utifrån vårt kärnvärde Omtanke. När vi satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler ska det göras på ett sätt som är tryggt och hållbart både för de som bygger och de som ska bo och arbeta i de nya fastigheterna. Att förbättra säkerheten i våra projekt är ett ständigt pågående arbete, och genom vårt medlemskap markerar vi ytterligare vårt engagemang i denna viktiga fråga, säger Cecilia Fasth, koncernchef och VD på Stena Fastigheter.

Stena Fastigheter, via Stena Bygg, har nu blivit medlem i Håll Nollan, ett initiativ skapat av föreningen Samverkan för noll olyckor i byggbranschen.

- För oss är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Därför arbetar vi med långsiktiga samarbeten inom våra naturliga ansvarsfrågor. Medlemskapet innebär en samverkan med kollegor i branschen för att förebygga så att inga olyckor ska behöva ske på våra arbetsplatser insatser i samarbete med bland andra skolor, ideella organisationer och myndigheter, säger Håkan Askerud, avdelningschef på Stena Bygg.

Vi hälsar Stena Fastigheter varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Stena Fastigheters webbsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad