Tida Byggpartner är ett nystartat konsultbolag som har ambitionen att påverka byggproduktionen och byggbranschen på ett positivt sätt, inte minst när det gäller allas dagliga säkerhet.

"Att kollegor, beställare, entreprenörer och leverantörer, som arbetar nära oss, kommer hem till sin familj efter arbetet med en känsla av välbehag är en förutsättning för att vi långsiktigt ska lyckas på en alltmer utmanande och konkurrensutsatt byggmarknad.

Vi är medvetna om att vägen till framgång sitter i att människor mår bra och känner sig trygga och delaktiga. Först då får vi tillgång till människors fulla potential.

För oss är varje olycka ett misslyckade och för den drabbade kan livet vara förstört eller få helt förändrade förutsättningar. Det får inte hända!

Genom att bli medlemmar i Håll Nollan får vi möjlighet att påverka, samt visa våra kunder och samarbetspartners att vi är engagerade i vår gemensamma säkerhet. Vårt mål är att det varje dag ska märkas i våra projekt att vi är medlemmar i Håll Nollan!"
- Magnus Nilsson, Vd , Tida Byggpartner


Vi hälsar Tida Byggpartner varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Tida Byggpratners hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad