Vectura kombinerar nyskapande med erfarenhet och kunskap. De skapar byggnader, platser och miljöer som möjliggör att människor får förutsättningar för att växa och utvecklas. Vectura utvecklar långsiktigt, förvaltar och äger fastigheter med fokus på både samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter. Detta långsiktiga fokus är Vecturas kärna.

"För oss på Vectura är det mycket viktigt att bidra till att skapa säkra och hälsosamma arbetsplatser. Det arbetar vi med i våra projekt varje dag. Vi vet också att mycket av arbetet behöver bedrivas tillsammans i nära samarbete med andra aktörer i branschen. Därför känns det helt rätt för oss att vara med i Håll Nollan och bidra med det vi kan och samtidigt ta del av andras bra initiativ.", säger Petter Ekevärn, Projektutvecklingschef, Vectura.


Vi hälsar Vectura varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Vecturas hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad