Guardio Safety utvecklar personlig skyddsutrustning speciellt framtagen för bygg- och industribranschen. Genom vetenskap och innovation levererar de produkter som gör skillnad.

"Vår mission på Guardio Safety är att höja våra användares personliga säkerhet till högsta möjliga nivå. Vårt mål är att avsevärt minska risken för allvarliga skador, dödsfall och arbetssjukdomar på våra kunders arbetsplatser. Därför är Håll nollans vision om att ingen ska skadas på våra byggen en som vi ställer oss bakom helhjärtat. Vi ser det som en stor ära att nu vara del av organisationen. Vi ser fram emot att bidra till Håll nollans avsikt, att lära oss från andra medlemmar och framförallt medverka i att finna gemensamma lösningar till den mest kritiska frågan i svensk byggindustri", Nawar Toma, VD Guardio Safety.


Vi hälsar Guardio Safety varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Guardio Safetys hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad