Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som kommunikationsansvarig har du ett ansvar för att aktivt driva kommunikationsarbetet inom Håll Nollan. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, allt från att hålla ihop kommunikationsarbetet till att själv ta fram diverse kommunikationsmaterial. Du kommer också att skriva texter till webb, medlemsbrev och annat material. Nedan beskrivs rollen:

 • Hålla Håll Nollans kommunikationsplan uppdaterad
 • Ansvara för Håll Nollans webbplats (Hålla webbplatsen aktuell, initiera uppdateringar)
 • Ta fram kommunikationsmaterial (Vid lansering av arbetssätt, inför och i samband med Håll Nollans arbetsmiljöpris och Håll Nollans säkerhetspush, filmproduktion)
 • Projektleda Håll Nollans manifestation ”Håll Nollans säkerhetspush”
 • Stödja projektledare när utvecklingsprojekt ska ta fram sin egen ”mini kommunikationsplan”.
 • Se till att vi är synliga på sociala medier.
 • Producera och ta fram marknadsföringsmaterial samt upprätta/förvalta enhetliga mallar.
 • Arrangera och moderera webbinarier.
 • Medlemsbrev
 • Pressmeddelanden
 • Hålla i och utveckla samarbetet med medlemsföretagens kommunikatörer och bistå dem med information om Håll Nollans arbete

Du kommer arbeta i nära samarbete med VD:n och projektledaren för våra utvecklingsprojekt.

Som Kommunikationsansvarig rapporterar du direkt till Håll Nollans Vd, och arbetar i vardagen tillsammans med henne och en projektledare. Du kommer kunna använda grundarnas kommunikationsansvariga för att fånga upp medlemmarnas behov eller få återkoppling vid behov. På grund av pandemin utförs arbetet på distans.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är att du brinner för kommunikation, är målinriktad och drivande och du får saker att hända och att du har en bred, snarare än en djup kunskap om en liten organisations kommunikationsbehov. Gärna en akademisk utbildning i ämnet eller motsvarande erfarenheter. Det är också starkt meriterande om du själv har kunskap om de olika digitala verktyg som används inom kommunikation samt erfarenhet av grafisk formgivning. Har du dessutom tidigare arbetat med kommunikation inom byggbranschen, så blir vi lyriska.

Som kommunikationsansvarig är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och ditt arbetssätt är samarbetsinriktat och präglas av god struktur och leveransförmåga.

Tjänsten är ett konsultuppdrag.

Vi behöver dig så snart som möjligt och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan och CV senast den 29/1 till kansli@hallnollan.se
Skriv Ansökan kommunikationsansvarig i ämnesraden

Har du frågor om uppdraget, så är du välkommen att kontakta Paola Squassina, kommunikatör, Håll Nollan på telefon 070-686 15 45

Läs mer om oss och vårt arbete för en säkrare byggbransch på www.hallnollan.se .

Publicerad
Senast uppdaterad