John Mattson är en privat bostadsfastighetsägare med hyreslägenheter på Lidingö och i Sollentuna. Sedan 2020 har vi även tomträtter i Slakthusområdet i Stockholms stad och vår ambition är att fortsätta växa i Stockholmsregionen.

Vårt syfte är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Vi erbjuder en välfungerande vardag för alla, genom förvaltning och utveckling av trivsamma bostäder och trygga boendemiljöer.

Värdegrunden – långsiktighet, professionalitet och engagemang – är lika stark idag som när bolaget grundades av byggmästare John Mattson för mer än 50 år sedan.

John Mattson är noterat på Nasdaq Stockholm, mid-cap-listan. corporate.johnmattson.se

”För oss är säkerhet, hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen viktiga och prioriterade frågor. Det gäller för såväl våra egna medarbetare som för våra samarbetspartners. Vårt mål är noll olyckor i våra projekt och vi är övertygade om att det går att förebygga. Genom medlemskap i Håll Nollan ser vi fram emot att utbyta erfarenheter och idéer med branschkollegor och tillsammans arbeta mot målet att ingen ska skada sig på en byggarbetsplats”, säger Martin Landerby, chef projekt på John Mattson.


Vi hälsar John Mattson varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på John Mattson hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad