WSM Site Safety Solution erbjuder sina kunder support med att leda, styra och förvalta de ansvarsområden som övergripande skapar hållbarhet över tid. Genom taktiskt och strategisk projektering, behörighetsutbildning, daglig operativ styrning och löpande linjesupport, skapar vi förutsättningarna för en störningsfri, effektiv och säker produktionsplats.

Vi brukar säga att det inte skall vara svårt att arbeta säkert och rätt. Vi vill därför underlätta för alla i vår bransch att arbeta med arbetsmiljö och säkerhet. Genom att förenkla och förtydliga arbetsmiljö-och säkerhetsarbetet, hjälper vi våra kunder att säkerställa lagefterlevnad, vilket skapar säkrare arbetsplatser med tryggare arbetstagare.

Genom vårt medlemskap i Håll Nollan ser vi framemot att tillsammans med våra branschkollegor skapa rätta förutsättningar för alla arbetsgivare att alltid erbjuda en trygg och säker arbetsplats”, säger Sara Karakani, affärsområdeschef på WSM Site Safety Solution.


Vi hälsar WSM Site Safety Solution varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på WSM Site Safety Solutions hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad