Infobric Group är en nordisk digitaliseringspartner som utvecklar SaaS-tjänster för ett hållbart samhällsbyggande. Deras mission är att skapa socialt hållbara och resurseffektiva arbetsplatser, där deras tjänster gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals användare varje dag.

"Håll Nollan samlar viktiga perspektiv i branschen för att tillsammans arbeta för en säkrare byggbransch genom att belysa viktiga frågor, ta fram nya arbetssätt och påverka kravställning. För oss som leverantör till branschen är det viktigt att både bidra med vårt perspektiv i dessa frågor, och bidra till att de implementeras på de tiotusentals arbetsplatser i Sverige där våra tjänster används", säger Viktor Broberg, Customer Success Manager på Infobric Group.


Vi hälsar Infobric Group varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Infobric Groups hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad