Vacse är ett samhällsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter för rättsväsende, utbildning och kontor för samhällsservice.

”Även om vi har kommit långt så påminns vi alltför ofta om att det fortfarande inte är en självklarhet att arbeta på en säker byggarbetsplats. Det känns därför väsentligt för oss på Vacse att bli medlemmar i Håll Nollan och ta ett tydligt ställningstagande. Att i samverkan med olika aktörer från bygg- och fastighetsbranschen arbeta aktivt med tydligare kravställning och uppföljning i en öppen dialog är ett viktigt arbete som vi vill vara med och bidra till”, säger Sara Jägermo fastighetschef Vacse.


Vi hälsar Vacse varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Vacses hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad