Huddinge Samhällsfastigheter AB är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar de flesta fastigheter i Huddinge där kommunen driver skol- och förskoleverksamhet, äldreboenden och idrotts- och friluftsaktiviteter.

Så här säger Huddinge Samhällsfastigheters vd, Henrik Örneblad, om medlemskapet:

”Vår målsättning är att vara en helt olycksfri arbetsplats och jag hoppas att vårt engagemang i Håll Nollan ska bidra till att stimulera vårt eget arbete mot det målet. Jag ser även fram emot att vi ska kunna bidra med vår erfarenhet och kunnande i rollen som fastighetsägare hjälpa till att genom Håll Nollan lyfta de här frågorna inom branschen som helhet.”

Hanna Gregeby, biträdande förvaltningschef fyller i:

"Egentligen är det superenkelt. Alla ska komma hem friska och oskadda från jobbet. För oss som arbetar med samhällsfastigheter känns det extra viktigt att hålla högsta nivå i de här frågorna. Det handlar om att ta ansvar, både för våra egna medarbetare och för dem som arbetar på vårt uppdrag. Till stor del handlar det om att vara en engagerad byggherre och säkerställa arbetsmiljöarbetet i hela processen – från upphandlingsskedet till färdigt projekt och förvaltning."

Vi hälsar Huddinge Samhällsfastigheter varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare byggbransch!

> Läs mer på Huddinge Samhällsfastigheters hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad