Henrik Anderssons Byggnads AB, HA Bygg, är ett byggbolag som arbetar med både stora och små projekt, från stora entreprenader till byggserviceprojekt. De har omkring 150 medarbetare med huvudkontor i Höganäs och ett verksamhetsområde som omfattar hela Skåne och Halland.

Så här säger Henrik Andersson, vd för HA Bygg, om medlemskapet:

”Vi har i många år arbetat hårt med vår arbetsmiljö. Vi vill att alla, varje dag ska komma hem från sitt arbete hela och friska. Att bli medlemmar i Håll Nollan känns som ett naturligt steg för oss då det finns ett tydligt budskap som vi stödjer och arbetar för helhjärtat. Att hitta en samverkan och samsyn med alla som medverkar i våra projekt är helt nödvändigt för att nå vår målsättning, här kommer Håll Nollan bli perfekt att samlas i och kring."

Vi hälsar HA Bygg varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!

> Läs mer på HA Byggs hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad