Så här säger Dennis Fredin, KMA-ansvarig och medlem i Kålltorps Byggs ledningsgrupp, om medlemskapet i Håll Nollan:

”Att arbeta säkert och ta ansvar, så har vi på Kålltorps Bygg länge arbetat. Det är viktigt att se människorna i projekten och alla har rätt till en trygg och säker arbetsplats oavsett roll. Nu intensifierar vi vårt arbete i syfte att ytterligare stärka vår säkerhetskultur. Genom att gå med i Håll Nollan har vi möjlighet att lära oss av varandra, dela med oss av vår kunskap men även att bidra till en mer attraktiv byggbransch. Vi ser fram emot att dela erfarenheter, utmana våra sanningar, tänka nytt och tillsammans ta nästa steg.”

Vi hälsar Kålltorps Bygg varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!

> Läs mer på Kålltorps Byggs hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad