Sedan 2017 finns OHLA på den svenska marknaden och utför för närvarande tunnelbaneprojekt i centrala Stockholm för Region Stockholm och järnvägsprojekt för Trafikverket i Skåne i konsortium med NCC.

Så här säger Lars Hellström, KMA-chef hos OHLA Sverige om medlemskapet i Håll Nollan:

”På OHLA har arbetsmiljö högsta prioritet och går först i allt vi gör. Alla har rätt till en trygg och säker arbetsplats och ett projekt utan allvarliga olyckor är ett framgångsrikt projekt. Vi leder stora infrastrukturprojekt med många potentiella risker varför vi ser det som en självklarhet att fokusera på det förebyggande arbetsmiljöarbetet men också på kontinuerlig utvärdering och förbättringsarbete. Med vårt medlemsskap i Håll Nollan tydliggör vi att OHLA Sverige står bakom budskapet om noll olyckor och ser fram emot att utbyta erfarenheter med våra kollegor i branschen.”

Vi hälsar OHLA Sverige varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!

> Läs mer på OHLA:s hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad