COWI Projektbyrån är ett projekt- och byggledningsföretag med verksamhet i Stockholm och Uppsala. Företaget arbetar med alla typer av husbyggnadsprojekt: bostäder, sjukhus, äldreboenden, kontor, handel, kulturbyggnader, skolor, sim- och sporthallar. I COWI Projektbyråns uppdrag ingår både traditionell projekt- och byggledning samt Construction Management (CM).

Så här säger COWI Projektbyrån om medlemskapet i Håll Nollan:

En god arbetsmiljö, säkra och trygga arbetsplatser är något som vi på COWI Projektbyrån värdesätter och arbetar med dagligen. För oss är det därför självklart att vara medlemmar i Håll Nollan och arbeta för det gemensamma målet– att tillsammans skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!

Vi hälsar COWI Projektbyrån varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!

> Läs mer på COWI Projektbyrån:s hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad