Så här säger Johanna Ståhlberg, chef för HSEQ på Göteborg Energi om medlemskapet i Håll Nollan:

"Som en aktör med samhällsviktig verksamhet är det viktigt att ha hög säkerhetsmedvetenhet och arbeta proaktivt med driftsäkerhet, fysisk säkerhet, personsäkerhet och informationssäkerhet. En god arbetsmiljö, säkra, hälsosamma och trygga arbetsplatser är något som vi på Göteborg Energi värdesätter och arbetar med varje dag, hela året runt. För oss är det en styrka att vara medlemmar i Håll Nollan och arbeta för det gemensamma målet– att tillsammans skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!"

Vi hälsar Göteborgs energi varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!

> Läs mer på Göteborgs Energi hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad