Ett litet bolag med stora projekt, så beskriver de sig själva – men sina 11 anställda är de en organisation som lägger stor vikt vid sina värderingar och värnar om sin kultur, både inom Byggstyrning och i de projekt de är med i.

Så här säger Robin Sundin, Byggstyrnings vd, om medlemskapet i Håll Nollan:

Vi har lång erfarenhet av Håll Nollans arbete genom de projekt vi arbetar i, och eftersom arbetsmiljöfrågor alltid varit en del av vårt DNA, är det för oss naturligt att bli medlemmar i Håll Nollan. Vi hoppas kunna bidra med praktisk erfarenhet men också belysa arbetsmiljöfrågor bortom personsäkerhet, exempelvis hur vi skapar en attraktivare bransch genom att skapa trivsel i våra projekt.

Vi hälsar Byggstyrning varmt välkomna till Håll Nollan och ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!

> Läs mer på Byggstyrning i Mälardalens hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad