I Huges uppdrag ingår både renovering, förvaltning och nybyggnation och innehar därför ofta rollen som byggherre och beställare, såhär säger Mikael Halvarsson, projektchef på Huge om medlemskapet i Håll Nollan:

Medlemskapet i föreningen ”Håll Nollan” är en uppmaning och en påminnelse om en av de absolut viktigaste frågorna för oss som verkar i fastighets- och byggbranschen i Sverige – att ingen ska skada sig på våra byggarbetsplatser. Huge, som är en omtänksam samhällsbyggare, har som mål att skapa ännu tryggare och trivsammare arbetsplatser med god säkerhetskultur. Via samarbetet inom ”Håll Nollan” ökar våra möjligheter till erfarenhetsutbyte med många av branschens olika aktörer.

Huge hälsas varmt välkomna till Håll Nollan och vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en säkrare bygg- och anläggningsbransch!

> Läs mer på Huges hemsida
> Se Håll Nollans samtliga medlemmar

Publicerad
Senast uppdaterad