Börjar:
Slutar:
Plats:
Digitalt

Under detta tillfälle får alla som på något sätt är med och arrangerar säkerhetspushen möjlighet att ställa frågor och dela med sig av tankar och idéer. Under det här mötet kan du ställa frågor både till andra som genomför och till Håll Nollan.

En sista Check-In innan 17 september.


Den 17 september genomför Håll Nollan, för femte året i rad, en gränsöverskridande manifestation för visionen om noll arbetsolyckor i byggbranschen. Under 15-30 minuter uppmärksammar medlemsföretagen den viktigaste frågan för oss i byggbranschen. Att alla ska komma hem oskadda efter varje arbetsdag.

Tillsammans skapar vi en säkrare byggbransch!

Läs mer om Håll Nollans säkerhetspush


Hur deltar jag?

Har du inte redan anmält dig till detta tillfälle kan du anmäla dig via länken nedan. Då får du ett bekräftelsemail som innehåller länken till mötet, glöm inte att spara ner i din kalender!

Varmt välkommen!

Publicerad
Senast uppdaterad