Vinnare 2022

Team Långdal dammrivning tog hem Håll Nollans arbetsmiljöpris 2022, stort grattis till er! Totalt fick Håll Nollan in 22 nomineringar till årets upplaga av arbetsmiljöpriset och av dessa valdes tre finalist-team ut, team Långdal dammrivning, team Projekt Sergelgatan och Geoteknikteamet. Här nedan kan du läsa mer om finalisterna och vinnarteamet, Långdal dammrivning:

Läs vår artikel om de tre finalisterna här

Om Håll Nollans arbetsmiljöpris

Priset uppmärksammar team som gör skillnad gällande de absolut viktigaste frågorna för oss som jobbar i bygg- och anläggningsbranschen – att alla ska komma hem friska och oskadda från våra arbetsplatser.

Priset vänder sig till ett team som genom sitt engagemang, samverkan och driv främjat säkerheten inom byggbranschen. Teamet kan arbeta i produktionen, i skedena som föregår produktionen eller en kombination av dessa. Med team menar vi den grupp som initierat, drivit och skapat förutsättning för att kunna driva igenom förbättringen.

Samtliga företag och team som har sin verksamhet i byggprocessen som byggherrar, projekteringsledare, projektörer, entreprenörer, inköpare etc. får nomineras. De behöver inte vara medlem i Håll Nollan.